Eksklusiv partner:  

Tech Management Forum er stedet, hvor du som projektleder eller leder af en projektorganisation finder inspiration og nye metoder.

Du får viden om de nyeste trends inden for projektorganisation- og ledelse, og konkrete projektværktøjer til bl.a. ressourcestyring, tidsregistrering, agilitet og porteføljeledelse. 

Du får war stories fra fem stærke keynotes, der har kæmpet med store transformations-projekter - i de seneste år med coronaepidemien som bagtæppe. Hør hvad de gjorde og lær af dem.

Endelig bliver den en dag med rig mulighed for at netværke og udveksle erfaringer med ligesindede.

Under frokosten indbyder vi således til Lunch Talks om forskellige emner. Tag din sandwich med til den Lunch Talk, der er relevant i forhold til dine aktuelle udfordringer, og del dine erfaringer med andre i samme situation:

Lunch Talk 1: Rekruttering og ressourcestyring

Lunch Talk 2: Projektledelse under pres - når platformen står i lys lue

Lunch Talk 3: Porteføljeledelse og projektorganisation

Lunch Talk 4: Agile projekter eller ledelse i krydspres 

Meld dig til her >>

Asger Lauritsen

Er Chief Procurement Officer og har ændret Supply chain-flowet i FLSmidths 750.000 leverandørleveringer. Hør hvordan han har ledet den globale organisation gennem det enorme forandringsprojekt.

René Svendsen-Tune

CEO i GN Audio. Mens fabrikkerne i Kina blev lukket ned, eksploderede efterspørgslen efter GN's headsets. Hør hans beretning om ledelse i et ekstraordinært krydspres

Katrine Mitens

Har indført Spotify-modellen i Danske Banks udviklingsafdeling og vendt ting på hovedet. Hør hvordan det har forandret og lettet ledelsen af udviklingsprojekterne i den agile organisation

Morten Steensen

blev udnævnt chefoverlæge på Rigshospitalets Intensiv Afdeling, da 1. bølge corona ramte Danmark på fuld kraft. Kom med i orkanens øje og hør hans ledelsesberetning fra en krisetid.

Tara Miller Jensen

Central for udviklingen af det digitale coronapas, der skulle hjælpe Danmark med at håndtere corona-restriktionerne. Hør om at udvikle app til hele nationen med høje krav til sikkerhed og validering, hvor presset fra omgivelserne er enormt.

 



Samarbejdspartnere på Tech Management Forum


To centrale spor: Ledelse og projektledelse

Ledelse og projektledelse er i fokus på Tech Management Forum 2021.


LEDELSE

Forandringsledelse, ressourcestyring og portefølje

Mange projekter og højt tempo kendetegner den konkurrencedygtige virksomhed anno 2021. Vi sætter fokus på, hvordan du styrer organisationen gennem konstante forandringer og holder styr på ressourcer og projekter, så såvel bundlinje som medarbejdertilfredshed ender i plus.

PROJEKTLEDELSE

Risici, tidsstyring og følgeskab


Vigtigheden af at have styr på risici og modtræk til det uventede er tydeligt udstillet med corona-pandemien. Find inspiration og veje igennem det uforudsete, og få samtidig metoder til af få teamet med dig, når alle kræfter skal sættes ind.

 

Tech Management Forum 2021 har fokus på at inspirere leder og projektleder til nye og anderledes måder at løse opgaverne på. 


Meld dig til her

Tech Management Forum 2021 er live fra Tivoli Hotellet i København. Tiderne gør, at vi igen kan mødes i virkeligheden, og Tech Management Forum 2021 vil blive holdt under gældende retningslinjer for forsamlinger, så vi alle igen kan vi netværke, blive inspireret og møde andre mennesker i inspirerende rammer.

Oplev en hel dag med oplæg og taler og nyd samtidig selskabet af nogle af Danmarks dygtigste branchefolk. 

I år tilbyder vi også online-billetter. Vi streamer alle oplæg fra scene 1, hvor der er masser af inspiration fra både keynotes og partnere. På denne måde kommer eventet ud hele vejen fra Aalborg til Abu Dhabi.


Deltag som gæst

Oplev energien i at tale med dygtige fagprofessionelle ansigt til ansigt. Få værktøjer med hjem sammen med inspiration, samvær, netværk og ny energi.

Deltag som onlinegæst

Tag de skarpe keynotes, workshops og oplæg med på kontoret, og få læringen mens du passer butikken.